Hus

I ett hus i Sverige springer en ungjävel med damp gatlopp. I timmar; fram och tillbaka. Jag bara väntar och önskar att den ramlar och slår ihjäl sig. Faktiskt. I samma jävla hus vaknade nyss den alkoholiserade satans kattuggande Al-Qaidanissen jag fantiserar om att strypa. Få se om trafiken dit börjar som vanligt vid 22-rycket. Skriker från gården, för mannen har inte bara tappat förståndet utan också alla sina gästnycklar verkar det som. Jag hörde hans uppvaknande eftersom han alltid sumpar grejer i golvet. Tunga grejer. Men det hör väl ihop med tungt missbruk. I det här huset har ingen råd att köpa mattor. Som skulle dämpa ljuden.Eller jag rulla in dom dönickarna i efter strypningen. Inte heller klockor som går med svensk tid. När klockan är 22 i Sverige, vad är klockan i deras land? Mmm, du fattar vá? Hissen är utrustad med ett lod på specialbeställning eller så har hyresbolaget fått en gammal kyrkkläpp gratis som slår värre än en helgmålsringning på 10 cm avstånd som hakat upp sig.

I ett annat hus i Sverige sitter en fet ovårdad, ja, man skulle kunna gris, en snuskig ”man” och tjattar med dom enda vänner han har. En sekt som vill få människor att bli nyktra. Där bakom sin skärm kan han sitta och låta dom andra tro att han är den mest välvårdade och framför allt, så duktig att uttrycka sig. Dom ser inte oredan, känner inte stanken från kattlådan, ser inte snusket i det s.k köket, alla travar av papper och vinkartonger osv. Den legitimerade epigonikern. Fråga mig inte vad det betyder, men så står det i telefonkatalogen. Han som startade sin ”karriär” i sjukhusets kulvertar. Körde mors, tjena mors! Stolt med ett stetoskop om halsen och kallade sig dr. (Död kanske om du läser lite längre ner)En tragisk jävel, inte sorglig för han har inte tillgång till dom känslorna. Som lyckades utbilda sig sjuksköterska, men fick kicken. Ansvarsnämnden hade 7 punkter, bl.a för att höja läkemedelsdoserna som läkaren ordinerat.
Han som steg vidare i karriären som trappsnigel, en grandios sådan som gärna tillrättavisade sina kollegor och blev hjärtligt avskydd med ännu en stor spark i röven från företaget. För han ville gärna leka Säpo och läsa andras brev.

Han sitter där i sitt hus och vet att han inte behöver städa. För han kommer att byta hus. Till kåk. Snart. För synden straffar sig själv. Honom behöver jag inte ens tänka på att ta av daga, han sköter det alldeles själv som duttiga ponke han är.

Och den luktar lika illa som honom själv och avundsjuka

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Annonser

10 responses to “Hus

 • Rosa

  Underbart Bettan. Nu är den där igen, ditt magiska sätt att skriva. Orden käppraka. Inget ont som inte har nå´t gott med sig. Kanske stalkens uppgift. Få dig att bli den där tjejen som fattar pennan med hjälp av datorn och bara smattrar på så att bokstäverna blir som kulsprutskulor och träffar rakt in. Vissa får ducka men blir träffade ändå. Rosa hejjar på. Läkande är det också. Tänk om knaschefen kunde ge sådandär energi istället för att stjäla den. Kram på dig nu kommer dottern innanför dörren….

 • Anti-tanten

  Tack vännen 🙂
  Och du…..KRAM!

 • livsglimtar

  Ja herrejävlar så du kan skriva när det rinner till…
  Jag både gapar och skrattar och förundras över din eldfängda svada.
  Här sitter jag i min ”vakuumsluss” fniss och inser att jag nog har levt i en skyddad verkstad. Hur mycket jävulstyg kan man råka ut för i en livstid?
  Lööööv

 • whitelady7

  Epigon = osjalvstandig efterapare 🙂 anvands ofta inom vetenskap, litteratur och konst om den som i saknad av mera framstaende orginalitet fullfoljer den riktning som som angetts av stora foregangare (wikipedia). Later den beskrivningen korrekt :-)?
  Love your style!
  KRAAM fran andra sidan

 • Miss Terious

  Så bra du skriver Bettan. Gick hur lätt som helst att ta sig igenom texten, det var flyt i den. Blev givetvis tvungen att slå upp epigon. 🙂
  KRAMAR OOOOOM

 • Filippa

  Åh, när hon kommer tillbax så gör hon det med hämnd i ögonen 🙂 Men vad är en trappsnigel ? En mördarsnigel inomhus ? *ler*

 • Witchbitch

  Ja nu ser jag att du är tillbaka igen!
  Pårombara!!!
  🙂

 • Lasse

  Hej Bettan!

  – Tillbaka med bravur, det känns tryggt. 🙂

  Här ligger 2/3 av familjen i feber och illamående, kul när man har en voff som vill vara ute och busa i 190!

  Svar från min blogg ang. kulstöterskorna och så:

  Inte ens med rosetter, kan jag publicera, men med ett större granbestånd så kanske…

  Hmm, flyttlasset! – Om det ”lasset” vi pratade om över en kopp?

  Kramar om /Lasse, Annica och lilla Chilli

 • pysan

  Heja Bettan…

  Nu är du på hugget igen… lika underbart skrivet som tidigare…

  Orden rinner…. läser och förundras….

  Kram I massor… Pysis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: