Deja vú

Denzel Washington

Sitter och kollar på tv, kanal 5 visar filmen Deja vú med eminenta Denzel Washington. Skum film, men en förjävligt bra rulle. Läs handlingen här.

Tänk om det kunde gå till så i mitt liv.Inte så man skulle hittat mig död ”bara” allvarligt skadad och kunde förhindrat knivattacken av Mördarjäveln,  att man kunde ha gå tillbaka i tiden och sett vad som skulle hända och hindrat min mardröm som tyvärr är en verklighet.Inte ett manus, inte en film.

Men sorry, kolla klart på filmen nu!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,


One response to “Deja vú

  • livsglimtar

    Vi kunde konstatera att vi redan hade sett filmen, det är ju fan så lite det är att se på tv under helgerna helt plötsligt.
    Idag har vi varit med husbilen … premiärturen till Angeli och hennes man. Vi hade fika och uppochnerkaka och vispad grädde med oss. Vädret var ruttet, regn, blåst och kallt så vi satt inne i bilen. Gick ju ingen nöd på oss precis.
    Det var en mysig tid med mycket skratt och prat … jag fick fina blommor och en present från Angelis man, han hade letat efter en tjurskalle du vet oxe och envis som en galning men fann bara ett mjukdjur som vi kom fram till är en fårskalle. Den dög så bra till mig som nyckelring.
    Kram lillsöstra mi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: