Bowlin for paralympics?

Fan jag blir galen.

Lsslägenheten har fått en ny innevånare ovanför mig efter att heffaklumpen med Adhd och missbruksproblematik blev vräkt.

Hon  är också med  i bowlinglandslaget! Det positiva är att hon är definitivt inte en nattmänniska. Men varför måste hon springa maraton i en liten tvåa? Fram och tillbaka, och tillbaka och bakåt. Ge mig frid för helvete, mina nerver är inte bara franska nu, dom ringlar som serpentiner ur öronen. På nätterna vill dom ut på samma gång, så jag vaknar om och om igen när det blir trafikstockning i korsningen hästskon och städet och jag ser ut som en  Medusa. När jag är pressad som nu, blir jag ljudallergiker, alla ljud är som en tsunami i skallen, ju närmare ljudet kommer så växer dom till ett inferno i amygdalan. Och det är inte Dantes, inte Jantes heller,

det är mitt jävla inferno som kallas liv. Och jag gillar det inte.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,


5 responses to “Bowlin for paralympics?

 • Filippa

  Du kan flytta ut till min pappa på LANDET. Där är det bara Mrs Älg som stör friden…

 • pysan

  Kan du inte höra av dig till de där på LSS och be dem komma och lyssna.. för det finns faktiskt något som heter störning i en lägenhet.. man får inte bete sig hur som helst.. För du måste ju må bra… och de som sätter in personer på detta sättet måste veta.. hur personen är.. och om det på något sätt kan störa grannar… för det här stör dig och du mår sämre.. vilket du INTE ska göra…

  Mod och Styrka..
  Kram Pys

 • Vb

  @Filippa,
  den kommentaren gör mig orolig med anke på din pappas status,Men kanske jag antar budet och tar jägarexamen och bjuder på tjälknöl!
  🙂

  @Pys,
  jag har erbjudit dom, verkar som om dom inte vågar.Jag har ju lyckats få flera adepter avhysta för att dom inte helt enkelt har den kompentensen att vara ett stöd i vardagen för brukarna.Hoppas att dom får det stöd dom behöver nu.Man kan ju undra också hur lämpligt det är det är med en dygnetrunt verksamhet i ett vanligt hyreshus?Min granne dörr i dörr har basen ovanför sig, on har tampats med dom i flera år.Nattpersonalen städar och tvättar, går alltid med skor i inomhus, upp och ner i trapporna till andra brukare i servicehuset mittemot.Nä, nu när pappa ligger inne på ett korttidsboende kanske jag får en stund över att arbeta med det här.

 • livsglimtar

  Hörrö Snufflan även jag har fått nya grannar, mina goa gamla vana med fyra söner flyttade och in kom en med två små barn. Tänkte ett tag att det nog blir lite lugnare, men det var bara korsslutning i skallen på mig för dessa två små barn dundrar runt värre än de fyra kunde göra. Tror många föräldrar nu för tiden är superslöa med att fostra sina barn. De tänker aldrig på annat än sig själva, så jag har känt mig så förbannad på hur två vuxna människor kan leva med två små barn och låta dem springa runt runt runt i evighet och dundra som jag vet inte vad. Som liten fick jag och syrran lära oss att man tog hänsyn, minns de där träskorna som man inte fick klampa runt i trapphuset med tidigt utan då hålla dem i handen. Inne var det inte tal om att bolla och dundra som nutidens ungar får göra.
  Jag bidar min tid, liksom skruvar upp mig inför den dag jag ringer på deras dörr och ber dem fostra sina ungar lite bättre. Obegripligt att man inte bryr sig om att de låter så in i helvete om sina egna ungar, tänk på alla oss som bor runt om? Vad är det för fel på nutidens föräldrar? Slapparslen ….
  Ps. Jag har rätt gott om tålamod och överseende med andra både stora och små men det finns gränser.

 • Filippa

  Jodå, farsan han är numera inlagd,på Huddinge (!) så ute på landet är det lugnt och skönt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: