Låt mig få snacka lite skit

Börjar dan med att torka upp bönsalladen jag spillde ut sent igårnatt, hoppade mellan kikärterna och borlottibönorna först för att nå kaffebryggaren.Busenkelt och gott, köpeburkar med bönor, salladsdressing och rödlök.Langade ner ett knippe haricot verts oxå.Mums.
Står och borstar tänderna med en märklig tandkräm som heter White Now men är knallblå och känner riktigt hur välbehövligt det var.Det luktar skit.Mycket skit.Vid renoveringen av badrummet förra året så gjorde rörmokarna en märklig abrovinkel i avloppssystemet.Först gjorde man ett hål i väggen för tvättmaskinen, det skulle lixom döljas i väggen och mynna ut i golvbrunnen.Men eftersom det handlar om stålar ändrade dom sig när kakelsättarna redan varit här och omsorgsfullt skurit keramiken runt hålet till att låta en grå ful slang leda vattnet till handfatet och sedan ner i golvbrunnen.
Anyway, till andedräkten igen.Det börjar bubbla oroväckande i toastolen, fötterna blir ljumma.Av bajsvatten.Det stiger.Häromdagen blev både jag och Kissen livrädda av ett obekant ljud i lägenheten.Det var slambilen som borrade i grannens avlopp.Och goda grannar som vi är delar hon med sig nu.
Nu är badrummet gnistrande vitt och doftar eukalyptus efter jourens insats, inte blått.Har väl inte skurat med tandkrämen heller!

hoppas att det inte var bönorna

Andra snackar skit: , ,


5 responses to “Låt mig få snacka lite skit

 • whitelady7

  Vanligen skicka hit den jouren, kiwiland luktar unket efter allt regn! Och mitt badrum behover oxo en skrubbning av gigantiska matt, for att inte tala om toan… Med en lilleman som pratar och pinkar samtidigt, kanske skulle jag skura med tandkramen 🙂
  Puss pare bonan!

 • Ulrika

  Uuuurk! Been there!
  Har liknande erfarenhet… Vaknade mitt i natten av att jag behövde gå på toa. Halvt medvetslös och nästintill en sömngångare som jag är då, öppnade toadörren och ser att det kommer vatten ur toan. En normal person hade förmodligen reagerat med ”handlingskraft”, men jag är inte ”normal” i dom där mittinattentillstånden så jag smällde igen dörren och gick och la mig igen.
  På morgonen var det något vagt…det var nånting…hmm, vad var det med toan…?
  Öppnade dörren och det var upp till tröskeln fyllt med avloppsvatten med allsköns saker som… Tror du hajjar.
  Hoppas tänderna är vita :). Kram Ulrika

 • Filippa

  *Skrattar* Förlåt men det var ju nästan kul ju….jag kan se mig själv….eller helst inte.

  *skrattar lite till*

 • livsglimtar

  Känner mig väldigt hemma här med lite skitsnack, förstoppning är mitt huvudämne ha ha 😀
  Jag skrattar åt din äckliga tandkräm, jag har en sån där som skulle göra mina gaddar ljusare men gud så vidrigt den smakar. Den får nog stå där och glo tills jag orkar städa ur badrumsskåpet, då åker den i soperna.
  Även jag gillar alla de där bönorna på burk, men inte blir man förstoppad snarare förgasad eller omgivningen blir det i alla fall.
  Nu slänger jag in massa kram till nästa gång.

 • pysan

  Förstoppning, hemorrojder och allsköns annat är ju vardagsmat för mig.. men däremot inte sånt som kommer tillbaka upp..
  Däremot minns jag när jag var liten och det blev ett brott på en avloppsledning.. hela skolan knallade runt i vattnet som forsade.. utan att fatta.. sen när vi kom in i skolan förstod vi.. för då kom stanken.. av avlopp..

  Kram Pys

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: