Mycket Mördarjävel nu

Ikväll ska han stämpla in på Daltanstalten efter sin 48 timmars permis. Så här på sista dagen snurrar tankarna mer och mer. Jag får inga detaljerade tider, risk för fritagning används som det främsta argumentet. Ler sardoniskt, det är väl det sista jag skulle göra!

Funderar mer och mer på förflyttningen som återkallats. Varför han begärde sig dit? Tillberga, Västerås. Få en utbildning är det första argumentet. Visst är tanken god, men;

Han har redan fått en utbildning med hjälp av Frivården/AF vid den första domen, misshandeln som finns att läsa i vänsterspalten. Domen blev skyddstillsyn med särskilda föreskrifter om alkoholvård. Han är en klockren alkis, som när han väl jobbar, jobbar han för flera! Ett välkänt fenomen inom alkoholvård/kretsar. AF bjöd på en lagerkurs, som ledde till en truckförarutbildning, som ledde till praktik på Vin&Sprit, som ledde till fast anställning……..vad säger man, skrattar eller gråter.

Så nog har han en utbildning att falla tillbaka på vid frigivning, även bostad, han tillbringar sina permissioner där han är skriven tillsammans med sin exfru, som förhoppningsvis är min sköld mot ytterligare våld. Han har löst skulden till BroM, Brottsoffermyndigheten, flera hundratusen, med stålar som han flyttat över till ”medbrottslingen” Exfruns konto. Pengar finns alltså.

På Tillbergaanstalten bedrivs ett UNIKT projekt. Klienterna får marknadsanpassade löner! Ja, du läser rätt! Inte den vanliga pengen á > 10 pix för utfört arbete, utan en ren snickarlärlingslön. Vad ligger den på? 12-13 000 tusen? I ett  led för en skuldsanering, bättre grund att stå på vid frigivning. Vanligt folk som inte begått brott, har förbannat svårt att få skuldsanering. Har efterlyst information från KVVs informationsavdelnig ang. detta, utan resultat. Så rätta mig gärna om jag har fel. 

Låter väl rimligt, för dom klienter som inte har någon av dom förutsättningar som Mördarjäveln har. Jag fattar inte att KVV än en gång, har köpt Monstrets manipulationer. Görs det ingen efterforskning, i planeringen vid frigivning eller förflyttning? Den här jäveln, har bevisligen hållit sig nykter i ett år, enligt den lilla sinnnesundersökningen, som utfördes av Marianne Christiansson  på Huddinge Rättspsyk. Hon som undersöker dom flesta antisociala våldsbrottslingar. Bevisligen säger jag, vet hela jävla inavelsbyn att han söp! Dom kallar det återfall, men om man lyckas komma upp i 2,5 promille på ett par timmar, som han hade när han försökte mörda mig, har man ”grundat” rätt bra, under en  lång tid.

Daltanstalten skriver i ansökan till Placeringsenheten, att MJ uppvisat mycket god skötsamhet, han har genomgående lämnat negativa urinprover och han deltar i anvisad programverksamhet.

Då var vi där igen, jobbar och visar framfötterna, aset har alkoholproblem, inte tjack. Vad visar ett URINprov vad han kolkat? Varför görs inget leverprov? Och programverksamhet på anstalten är lika med 0. Fy fan säger jag……..

” I drink too much. The last time I gave a urine sample it had an olive in it”

Rodney Dangerfield

Missförstå mig inte nu. Jag tycker att det är utmärkt med programverksamheten inom KVVs öppna anstalter med utbildning men ska det här satans monstret sno någon annans chans, någon intern som inte har dom förutsättningar Mördarjäveln har? Nä, det köper inte jag. Och att placeringen från början var olämplig rent geografiskt, sett från från  min vistelseort. Målsägandeinformationen ska inte som nu, vid förflyttning från sluten till öppen anstalt ligga på anstalterna ansvar. Utan den ska ligga på Placeringsenheten. Det kommer jag att föreslå i den JO-anmälan jag får hjälp med imorgon att skriva angående den bristande målsägandeinformationen.

Andra bloggar om: , , ,  , , , , , ,

Läs något intressant

Annonser

6 responses to “Mycket Mördarjävel nu

 • Pysan :o)

  Heja Bettan.. det är bra.. JO anmäl så det sjunger om det…

  Kram Pys

 • annalotta

  Åh vilken ljuvlig musik!

  Sån smärta i texten och sån frid i musiken..

  Mäktigt. Tungt. Kramar

 • Anonymous

  Ni Västeråsare (99%) av er är ju helt sjuka i huvudet.
  Om en person sätts i arbete och ordnar upp sitt liv är väl bättre än att samma person sitter isolerade i säkerhetsfängelser med enbart samma mördande klientel och sen går ut och mördar istället för att jobba?

  Jaha. Såg inte vad det var för människa. Är det en psykopat-mördare, pedofil eller våldtäcksman ska han ha samma straff som alla andra och det är riksmottagning på kumla som gäller.

  Däremot så bör det ju inte vara skild avdelningar för dessa djur!

 • Vb

  @Anonym, (tror du ja)

  Jag godkänner din kommentar bara för att visa vad för idioter det finns utanför Västerås.Läs inlägget och historian bakom innan du visar dig här igen.
  Undrar om du permis eller villkorligt.Från rättspsyk eller kåken.

 • Spero

  Ähum. Har sagt det förr och säger det igen denna gången till anonym. En åklagare yrkar på ANSVAR för en handling. Att sitta i fängelse, betala skadestånd m.m. är bara ett resultat av den handling personen har gjort.

  Att en person sätt i arbete och ordnar upp sitt liv, bör väl imo då inte ha inverka på det straff han dömts för. Han får stå sitt kast helt enkelt.

 • Truckförarutbildning

  Hmm, kan hålla med dig. Lite moraldilemma detta. Som har både sina för och nackdelar. Men som du säger, det är konstigt att en sådan person – som skött sig exemplariskt – kan knuffa bort någon från att eventuellt få ett jobb. / Fredrik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: